Το πρώτο συμβόλαιο πώλησης ακινήτου άνω των 250.000 ευρώ

Το πρώτο συμβόλαιο πώλησης ακινήτου άνω των 250.000 ευρώ με ταυτόχρονη άδεια παραμονής στην Ελλάδα, σύμφωνα με το νέο νόμο 4146/2013:

Η BuildUp, σε συνεργασία με τους τοπικούς της συνεργάτες στην Κίνα για την προώθηση Ελληνικών ακινήτων στο αγοραστικό και επενδυτικό κοινό της Κίνας, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013, ολοκλήρωσε με επιτυχία και υπογράφει το πρώτο πωλητήριο συμβόλαιο, για την πώληση ακινήτου στην Αττική σε Κινέζο υπήκοο, με σκοπό τη χρήση του νέου νόμου 4146/2013, για τη χορήγηση αδειών παραμονής σε πολίτες μη Ευρωπαϊκής Ένωσης με την αγορά ακινήτων άνω των 250.000 ευρώ.

Από την Καθημερινή:

Υπογράφηκε την Πέµπτη 8 Αυγούστου το πρώτο συµβόλαιο που αφορά την πώληση ακινήτου στην Αττική σε Κινέζο υπήκοο, µε βάση τον νέο νόµο 4146/2013, ο οποίος προβλέπει τη χορήγηση αδειών παραµονής σε πολίτες µη Ευρωπαϊκής Ένωσης αν αυτοί προβούν σε αγορά ακινήτων αξίας άνω των 250.000 ευρώ. Σύµφωνα µε ανακοίνωση της εταιρίας ακινήτων BuildUp, το συµβόλαιο υπογράφηκε στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας της ελληνικής εταιρείας µε την κινέζικη εταιρεία CSDH για την προώθηση ελληνικών ακινήτων στο αγοραστικό και επενδυτικό κοινό της Κίνας. Η BuildUp δραστηριοποιείται ως εταιρεία παροχής ολοκληρωµένων υπηρεσιών ανάπτυξης και επένδυσης ακίνητης περιουσίας τόσο στην Αττική, όσο και σε µεγάλα νησιά όπως την Κρήτη

A Chinese man became the first foreigner to benefit from the program earlier this month, Greek newspaper Kathimerini reported Aug. 13. Local real estate company BuildUp said the deal was signed on Aug. 8, and the firm is working with a Chinese company to promote Greece’s property market, according to Kathimerini.

Διαβάστε Επίσης

CityScape Global Dubai / UAE

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BuildUp κ. Δημήτρης Παπαχρήστου συμμετείχε στις συναντήσεις επενδυτών “Investors Round Tables” στα πλαίσια του

South China Morning Post

Συνέντευξη του Πρόεδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου της BuildUp κ. Δημήτρη Παπαχρήστου στην εφημερίδα “South China Morning Post”. Διαβάστε την εδώ.

This site is registered on wpml.org as a development site.