4η Ετήσια Σύνοδος Κορυφής Επενδυτών Ακίνητης Περιουσίας

Η BuildUp συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην:

“4η Ετήσια Σύνοδος Κορυφής Επενδυτών Ακίνητης Περιουσίας”

Φεβρουαρίου 2012 – Ριάντ – Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας

Η “4η Ετήσια Σύνοδος Κορυφής Επενδυτών Ακίνητης Περιουσίας”, πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2012, στο Ριάντ – Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Η σύνοδος κορυφής ήταν η πλατφόρμα για την εύρεση και την άντληση κεφαλαίων, και τη δημιουργία συνεργασιών και κοινοπραξιών με επενδυτές από το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Στην εκδήλωση αυτή 18 εταιρείες παρουσίασαν τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις υπηρεσίες τους, σε περίπου 100 επενδυτές από το Βασίλειο που επιδιώκουν ενεργά να επενδύσουν στην ακίνητη περιουσία, τον τουρισμό και τη φιλοξενία σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες επενδυτές ήταν προεπιλεγμένοι επενδυτές “κλειδιά”, πρόεδροι και διαχειριστές εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων “Funds”,  και στελέχη που εκπροσωπούν μερικές από τις μεγαλύτερες οικογενειακές επιχειρήσεις στη Σαουδική Αραβία, όλοι επιβεβαιωμένοι να έχουν τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση.

Εικόνες από την “4η Ετήσια Σύνοδος Κορυφής Επενδυτών Ακίνητης Περιουσίας” στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας

Διαβάστε Επίσης

CityScape Global Dubai / UAE

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BuildUp κ. Δημήτρης Παπαχρήστου συμμετείχε στις συναντήσεις επενδυτών “Investors Round Tables” στα πλαίσια του

South China Morning Post

Συνέντευξη του Πρόεδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου της BuildUp κ. Δημήτρη Παπαχρήστου στην εφημερίδα “South China Morning Post”. Διαβάστε την εδώ.

This site is registered on wpml.org as a development site.